Головна Банки Небанківський фінансовий сектор Кібершахрайство

Шахрайська схема "CARE Ukraine"

Шахрайська схема "CARE Ukraine". Через соціальні мережі та месенджери поширюються повідомлення про можливість отримання грошової виплати для кожного українця.

Шахрайська схема "Програма виплат 6600 грн"

Шахрайська схема "Програма виплат 6600 грн". Через соціальні мережі та месенджери поширюються повідомлення про можливість отримання грошової допомоги від держави у розмірі 6600 гривень.

Шахрайська схема "Ідентифікація SIM-карти Київстар"

Шахрайська схема "Ідентифікація SIM-карти Київстар". Через соціальні мережі та месенджери поширюються повідомлення про можливість отримання грошових коштів у сумі 1000 грн за ідентифікацію SIM-карти.

Шахрайська схема "Нова Виплата 8.000UAH"

Шахрайська схема "Нова Виплата 8.000UAH". Через соціальні мережі та месенджери відбувається масове розповсюдження повідомлення про надання нової виплати від держави громадянам України у розмірі 8000 гривень.

Шахрайська схема "Допомога 6500 грн"

Шахрайська схема "Допомога 6500 грн". Через соціальні мережі та месенджери відбувається масове розповсюдження повідомлення про надання допомоги громадянам України у розмірі 6500 гривень.

Шахрайська схема "OshadHelp"

Шахрайська схема "OshadHelp". Через соціальні мережі та месенджери відбувається масове розповсюдження повідомлення про надання допомоги від Ощадбанку громадянам України від держави у розмірі 6500 гривень.

Шахрайська схема "Отримання виплат"

Шахрайська схема "Отримання виплат". Через соціальні мережі та месенджери відбувається масове розповсюдження повідомлення про надання допомоги громадянам України від держави у розмірі 6500 гривень.

Шахрайська схема "Підтримка громадян України"

Шахрайська схема "Підтримка громадян України". Через соціальні мережі та месенджери відбувається масове розповсюдження повідомлення про надання допомоги громадянам України від держави у розмірі 6600 гривень.

Шахрайська схема "Український портал допомоги громадянам"

Шахрайська схема "Український портал допомоги громадянам". В соціальній мережі Фейсбук розповсюджується рекламне повідомлення про надання фінансової допомоги від міжнародних організацій.

Шахрайська схема "Дія - Державна допомога онлайн"

Шахрайська схема "Дія - Державна допомога онлайн". Через соціальні мережі та месенджери відбувається масове розповсюдження повідомлення про надання одноразової допомоги громадянам України і у розмірі 6600 гривень.