Головна Банки Небанківський фінансовий сектор Кібершахрайство

Шахрайська схема "Український портал допомоги громадянам"

Шахрайська схема "Український портал допомоги громадянам". В соціальній мережі Фейсбук розповсюджується рекламне повідомлення про надання фінансової допомоги від міжнародних організацій.

Шахрайська схема "Дія - Державна допомога онлайн"

Шахрайська схема "Дія - Державна допомога онлайн". Через соціальні мережі та месенджери відбувається масове розповсюдження повідомлення про надання одноразової допомоги громадянам України і у розмірі 6600 гривень.

Шахрайська схема "Портал фінансової допомоги"

Шахрайська схема "Портал фінансової допомоги". В соціальній мережі Фейсбук розповсюджується рекламне повідомлення про надання фінансової допомоги від міжнародних партнерів.

Шахрайська схема "ЄДопомога"

Шахрайська схема "ЄДопомога". Через соціальні мережі та месенджери поширюються повідомлення про можливість отримання грошової допомоги за программою «Міжнародна єДопомога» на фейковій Платформі ЄДопомога.

Шахрайська схема "Грошова допомога 1200 грн"

Шахрайська схема "Грошова допомога 1200 грн".

Шахрайська схема "ЄДопомога"

Шахрайська схема "ЄДопомога". Через соціальні мережі та месенджери поширюються повідомлення про можливість отримання грошової допомоги на фейковій Платформі ЄДопомога.

Шахрайська схема "ЄВідновлення"

Шахрайська схема "ЄВідновлення". Нова програма допомоги від Красного Креста розчитана на 4 місяці. Кожен, хто має право на допомогу і зареєстрований на неї, буде отримувати по 7.500 грн. в місяць протягом 4 місяців. Кожен такий зареєстрований зможе отримати 30 000 грн.

Шахрайська схема "ЄДопомога"

Шахрайська схема "ЄДопомога". Через соціальні мережі та месенджери поширюються повідомлення про можливість отримання допомоги на фейковій Платформі ЄДопомога в рамках другого етапу прийому заявок на виплату грошової допомоги від міжнародних організацій.

Шахрайська схема "Грошова допомога 9350 грн"

Шахрайська схема "Грошова допомога 9350 грн". Через соціальні мережі та месенджери відбувається масове розповсюдження повідомлення про надання допомоги громадянам України від держави у розмірі 9350 гривень.

Шахрайська схема "Виплати від Ощадбанку"

Шахрайська схема "Виплати від Ощадбанку". Через соціальні мережі та месенджери відбувається масове розповсюдження повідомлення про надання допомоги громадянам України від Ощадбанку у розмірі 3300 гривень.