Головна Банки Небанківський фінансовий сектор Кібершахрайство

Шахрайська схема "Дія ЄВиплати"

Шахрайська схема "Дія ЄВиплати". Через соціальні мережі та месенджери відбувається масове розповсюдження повідомлення про можливість отримання громадянам України фінансової допомоги через Дія ЄВиплати у розмірі 12 000 грн.

Шахрайська схема "МІЖНАРОДНИЙ ФОНД ДОПОМОГИ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА"

Шахрайська схема "МІЖНАРОДНИЙ ФОНД ДОПОМОГИ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА". Через соціальну мережу Facebook відбувається масове розповсюдження рекламного повідомлення про можливість отримання громадянам України виплат у розмірі 7000 грн. за підтримки міжнародних організацій.

Шахрайська схема "Дія — Державна допомога онлайн"

Шахрайська схема "Дія — Державна допомога онлайн". Через соціальну мережу Facebook відбувається масове розповсюдження рекламного повідомлення про можливість отримання громадянам України виплат у розмірі 3000 грн. за допомогою Дії.

Шахрайська схема "Грошова допомога через BankID"

Шахрайська схема "Грошова допомога через BankID". Через соціальні мережі та месенджери відбувається масове розповсюдження повідомлення про можливість отримання громадянам України фінансової допомоги у розмірі 11 500 грн.

Шахрайська схема "Фонд Допомогати Просто"

Шахрайська схема "Фонд Допомогати Просто". В Телеграм каналах відбувається масове розповсюдження рекламного повідомлення про можливість отримання громадянам України грошових виплат у розмірі 9350 грн. від Фонду Допомогати Просто у зв'язку з ситуацією в країні, які стартували з 25 квітня по 26 травня 2023 року.

Шахрайська схема "Допомога від ООН"

Шахрайська схема "Допомога від ООН". Через соціальні мережі та месенджери відбувається масове розповсюдження повідомлення про можливість отримання громадянам України фінансової допомоги від ООН у розмірі 12 000 грн.

Шахрайська схема "Дія"

Шахрайська схема "Дія". Через соціальні мережі та месенджери відбувається масове розповсюдження повідомлення про можливість отримання громадянам України фінансової допомоги через Дія у розмірі 7300 грн.

Шахрайська схема "Дія ЄВиплати"

Шахрайська схема "Дія ЄВиплати". Через соціальні мережі та месенджери відбувається масове розповсюдження повідомлення про можливість отримання громадянам України фінансової допомоги через Дія ЄВиплати у розмірі 12 000 грн.

Шахрайська схема "ЄПідтримка"

Шахрайська схема "ЄПідтримка". Через соціальну мережу Facebook відбувається масове розповсюдження рекламного повідомлення про можливість отримання громадянам України виплат e у розмірі 3300 грн. від ЄПідтримки пенсіонерам, тимчасово безробітним, малому та середньому бізнесу.

Шахрайська схема "Гуманітарний фонд України та ООН"

Шахрайська схема "Гуманітарний фонд України та ООН". Через соціальну мережу Facebook відбувається масове розповсюдження повідомлення про можливість отримання громадянам України компенсації від Гуманіторного фонду України та ООН у зв'язку із воєнним станом на території України.